Afspraak

Waarvoor kan u bij mij terecht?

Healing:

Contactgegevens

U kan me vinden in Mechelen
Voor een afspraak bel 0473/191.344 of mail naar jimmy.lanssens@healingsource.be

Afhankelijk van uw probleem kiezen we de meest gepaste healingmethode.
Tijdens een consult is een begeleidend gesprek belangrijk, daarom duurt een consult minimum 1 uur.

De toegepaste methodes zijn geen therapieën, die onder de klassieke geneeskunde vallen. Ze kunnen wel geneeskrachtig werken, zoals bij veel mensen is bewezen. Daarom vragen we steeds om eerst een erkend arts te raadplegen om een diagnose te stellen van uw probleem.
Het is vooral de bedoeling om het zelfgenezend systeem, dat in ieder van ons aanwezig is te helpen stimuleren. Door het toepassen van deze methodes zal het lichaam zich ontdoen van blokkades, zowel op fysiek, emotioneel als mentaal vlak.


Ontspannen:

  • Shiatsu Ontspanningsmassage (50 min / 1 uur)

Wij doen ook consultatie aan huis. Verplaatsingskosten binnen de provincie Antwerpen zijn inbegrepen in de prijs van een consultatie. Woont u verder weg, neem contact op met de voorwaarden te kennen.

Huisdieren:

U kan tevens bij mij terecht voor een healing van uw huisdier. Op dit moment ligt onze focus op het behandelen van honden, katten en paarden. Om praktische redenen vindt de healing steeds bij u thuis plaats of een andere vertrouwde omgeving van uw huisdier.
Een behandeling neemt ongeveer 30 minuten tot een uur in beslag. Verplaatsingsonkosten voor de provincie Antwerpen zijn inbegrepen.