Annie – Shield of Genesis – Van niet geloven naar aanvaarden!

Hallo Jimmy,

Op een dag geeft een vriendin mij een “steentje” aan een kettingetje, ik kijk haar verwonderd aan, maar krijg geen uitleg.
De enige boodschap die ze me geeft is “Draag dit een week en je zal wel zien!”
Hier sta ik dus heel sceptisch tegenover, maar wat kan er ook gebeuren, dus ik draag plichtbewust elke dag mijn “steentje”. Wat mij al verwonderd is dat ik het nooit vergeet aan te doen, wat heel verwonderlijk is, want ik vergeet anders altijd om oorbelletjes in te doen, een hangertje aan te doen en dit steentje niet!!!
Als de week voorbij is gaan we samen iets eten, ik ben graag in haar gezelschap, maar vandaag heb ik er een dubbel gevoel bij, maar ik kan geen reden bedenken waarom niet! Tijdens het eten zit ik steeds aan “mijn steen” te denken, straks moet ik hem teruggeven en dat wil ik niet! Ik vind mijn eigen reactie zo kinderlijk en ongewoon dat ik hem vlug af doe en hem naar haar toe schuif. We praten rustig verder, en de steen blijft tussen ons in liggen. Wat ik echt niet begrijp is dat ik steeds naar hem kijk en dat ik plots zeg “ofwel doe je die steen nu weg, want anders neem ik hem terug en doe hem terug om!” Doe gerust zegt ze je mag hem houden, maar vertel wat hij bij je doet!
Zonder er te moeten over nadenken vertel ik dat ik mij een stuk rustiger voel, mijn gejaagdheid is verminderd, ik kan nu ook iets laten liggen tot een ander moment. Ik maak mij ook minder druk in wat anderen zeggen. Zie je wel zegt ze dat is de werking van die steen! Met mijn verstand kan ik er niet bij, maar mijn gevoel en mijn wil om de steen bij mij te houden is er wel, en de rust die ik beetje bij beetje kon ervaren bewijzen mij wel dat er meer aan de hand is met dit steentje!

Ik blijf het heel verwarrend vinden, maar toch wil ik dit steentje niet kwijt, en ga ik mij toch iets meer verdiepen in het hoe waarom dit steentje mij zo kan beïnvloeden!

Annie

This entry was posted in BioGenesis and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.