BioGenesis Tool onder de aandacht: Wand of Genesis

Brengt overvloed en energie.

De Wand of Genesis belichaamt het principe van vibratie, trilling en beweging. In de schepping waarin we leven is alles in beweging, alles heeft een trilling. De Wand of Genesis kan daarom overal gebruikt worden waar het principe der beweging verstoord is, daar waar geen energie meer stroomt. Hoe groter het gebrek aan energie, hoe krachtiger de Wand zal werken.

Overvloed ontstaat door de beweging van energiestromen op het fysische vlak. Deze energiestromen kunnen hindernissen en blokkades verwijderen. In hun omgeving wordt of het ontstaan van overvloed begunstigd of er ontstaat weerstand. Wij moeten daarom de voorwaarden scheppen, die het ontstaan van overvloed mogelijk maken. U zult duidelijke waarneembare verbeteringen krijgen, wanneer u de Wand of Genesis op een plaats legt waar energiestromen ontbreken.

U plaatst de Wand of Genesis binnen of buiten, daar waar een energie leegte of storing is. U kunt de Wand bijvoorbeeld in de aarde begraven, in het Feng Shui bereik inzetten, in een kassa, geldkistje of opdrachtenboek leggen, overal waar overvloed gewenst is. Indien u de Wand of Genesis hiervoor gebruikt, dient u er op te letten dat de Wand niet zichtbaar, maar bijvoorbeeld in de (meegeleverde) koker opgeborgen is. Als u de Wand toch op een zichtbare plek neerlegt, laat deze dan niet onbedekt of berg de Wand op in de koker.

De Wand is een vast onderdeel in een BioGenesis sessie. Aan het einde van een sessie wordt de Wand enige minuten in beide handen vastgehouden.

Bij de bestelling ontvangt u van mij een uitgebreide beschrijving wat u allemaal met de Wand of Genesis kunt doen en waarvoor te gebruiken.

Beluister ook de Lantos Dialogs van 25 april en 2 mei 2012 waarin het gebruik van de Wand of Genesis wordt toegelicht om het temperament te kalmeren en assertiviteit te bekomen.

Attentie: de bio-energetische producten kunnen zoals in de beschrijving aangegeven aan uw geestelijk en lichamelijk welbevinden bijdragen; genezing wordt op geen enkele manier toegezegd. Bij aandoeningen of behandelingen bij ziekten verzoeken wij u zich tot een erkend therapeut of arts te wenden. Geen van deze producten, op welke wijze dan ook , vervangt een bezoek aan een arts of psycholoog.
This entry was posted in BioGenesis, Geen categorie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.