De effecten van BioGenesis……. op mij!

Hallo,

De effecten van BioGenesis…… wel, ik ben bevrijd van mijn depressie, die zo’n maand of twee heeft geduurd.

Ik slaap met de Wheel of Hope en de Shield onder mijn hoofdkussen en één van de eerste nachten voelde ik al die zalige, stille verrukking van, laten we zeggen, mijn ware wezen. Bij het wakker worden kreeg ik een heleboel tekst door, zoals: “De Verrukking en de Wijsheid riepen samen naar het Verstand dat het zijn mond eens moest houden.” En dat ik me geen zorgen moest maken, alles zou toch vanzelf en spontaan lopen; ik hoefde alleen maar nu te zijn.

Gisteren keerde in de loop van de dag mijn depressie enigszins terug. Had ik me nou toch vergist en een miskoop gedaan? Bij thuiskomst ging ik er meteen voor zitten, samen met de Biotranslator. Direct kreeg ik informatie over mijn toestand, die ik nu vanuit een hoger perspectief kon zien. Ik voelde me een stuk beter en ging een eindje wandelen. Bij thuiskomst merkte ik dat mijn beide hangers nog onder mijn hoofdkussen lagen, dus ik had de hele dag zonder gelopen! Ik ben nu gerustgesteld dat de tools en hangers wel degelijk werken en dat het geen autosuggestie is.

Vandaag voel ik me weer prima.

Ik wil inderdaad nog meer producten, maar moet daarvoor even het nieuwe jaar afwachten. Wanneer ben je daar?

Hartelijke groet,

Agnes W

This entry was posted in BioGenesis and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.