Energetische reiniging van een woning

Na meerdere veranderingen in mijn leven, gezondheidsproblemen, een nieuwe partner, een nieuwe omgeving, een andere woonst en het verlies van dierbaren, wist ik wel dat alles z’n tijd nodig heeft en toch je draai niet vinden… Enerzijds blij met de situatie & anderzijds een gevoel van enorme leegte. Zoekend naar evenwicht kwam ik Jimmy met BioGenesis tegen. Geïntrigeerd door de zuiverheid en kracht van de tools, maakte ik een afspraak bij ons thuis voor een energetische reiniging.

Tijdens en na de reiniging voelden wij vrij snel een luchtigere sfeer in huis. Een gevoel dat je niet meer wil/kan missen. Daarom besloten we de achtzijdige piramide aan te schaffen om dit nog te versterken. De verandering kwam in kleine nuances dewelke ons niet onmiddellijk opvielen, maar in hun geheel wel een wereld van verschil teweegbrachten.

Een paar voorbeelden:

  • Ik vond “mijn” plekje in mijn nieuwe thuis.
  • Het versterkte de onderlinge harmonie en begrip.
  • Ik kon het verlies van mijn moeder plaatsen: Verdriet maakte plaats voor dankbare herinneringen.
  • Pijnlijke, emotionele dromen werden verzacht en gekanaliseerd
  • Beiden ondervonden we dagelijks nieuwe inspiratie hoe we ons leven (samen) kunnen optimaliseren.

Overtuigd van de kracht, heb ik vandaag op de eco therapeutica beurs nog een flame van BioGenesis gekocht om de artrose in mijn nek aan te pakken.

Chris uit Halle.

This entry was posted in BioGenesis and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.