Getuigenissen

Hier lees je enkele ervaringen van tevreden klanten van Healingsource

BioGenesis – Reiki

Hallo

Ik ben heel erg enthousiast over BioGenesis. Werk er samen mee met Reiki Ik heb zelf een praktijk en boek goede resultaten er mee. Ben een client van 80jr op afstand met multi pyramide voor zijn depressie aan het behandelen. En het heeft effect. Twee collega kwamen een bakkie koffie drinken. Een er van vertelde dat ze pijn aan haar rug had. Heb haar behandeld de pijn was weg. Ik heb er leuke ervaring mee.

Warme Reiki Groet L.


Mijn depressie is verdwenen

Hallo

Sinds ik de BioGenesis producten gebruik, is mijn leven totaal veranderd. Mijn depressie is verdwenen, ik voel me terug goed in mijn vel en kan alles aan. Ik heb heb geluk terug gevonden sind ik de Wheel of Hope draag, ik heb een lieve man ontmoet waarmee ik een goeie relatie heb opgebouwd ondertussen. Het is die man welke mee was, toen ik jou voor de 2e keer heb ontmoet op de beurs in Antwerpen. Ik had hem toen pas ontmoet en omdat ik niet op de autostrade durf te rijden, heeft hij me met de auto gebracht naar die beurs toen.Hij stond er wat sceptisch tegenover maar nu weet hij wel beter. Jij hebt toen efkes gesproken met hem, ik weet niet of je je dit herinnert maar sinds die dag, is hij telefonisch contact blijven houden en na een tijdje is de vonk van de Liefde overgesprongen. Ik had nooit gedacht dat ik nog ZO GELUKKIG ZOU WORDEN en het is allemaal begonnen met jou te ontmoeten en de Bio Genesis producten te gebruiken.

Mijn oprecht dank voor alles.Hartelijke groeten van liefde en licht

Vera uit België


De effecten van BioGenesis……. op mij!

Hallo,

De effecten van Biogenesis…… wel, ik ben bevrijd van mijn depressie, die zo’n maand of twee heeft geduurd.Ik slaap met de Wheel of Hope en de Shield onder mijn hoofdkussen en één van de eerste nachten voelde ik al die zalige, stille verrukking van, laten we zeggen, mijn ware wezen. Bij het wakker worden kreeg ik een heleboel tekst door, zoals: “De Verrukking en de Wijsheid riepen samen naar het Verstand dat het zijn mond eens moest houden.” En dat ik me geen zorgen moest maken, alles zou toch vanzelf en spontaan lopen; ik hoefde alleen maar nu te zijn.Gisteren keerde in de loop van de dag mijn depressie enigszins terug. Had ik me nou toch vergist en een miskoop gedaan? Bij thuiskomst ging ik er meteen voor zitten, samen met de Biotranslator. Direct kreeg ik informatie over mijn toestand, die ik nu vanuit een hoger perspectief kon zien. Ik voelde me een stuk beter en ging een eindje wandelen. Bij thuiskomst merkte ik dat mijn beide hangers nog onder mijn hoofdkussen lagen, dus ik had de hele dag zonder gelopen! Ik ben nu gerustgesteld dat de tools en hangers wel degelijk werken en dat het geen autosuggestie is.Vandaag voel ik me weer prima.Ik wil inderdaad nog meer producten, maar moet daarvoor even het nieuwe jaar afwachten. Wanneer ben je daar?

Hartelijke groet,

Agnes W


Reiki bijeenkomst

Gisteren was er hier weer samenkomst en de energie voelde weer goed aan.
Dit keer had ik de 8-Sided Pyramid boven op de kast staan en lager de BioGenesis Pyramid en de Wand of Genesis er zijdelings tegen aan.Dat er bij mezelf ook een en ander verandert, dat voel ik ook wel. Dat was al bezig, maar nu nog sneller.Volgens de anderen zouden mijn handen ook anders aanvoelen. Ze voelden de energie nog dieper dan vroeger.

GS


Nieuwe hoop – autisme

Ik heb vandaag toch mijn kleinzoon kunnen bellen. Zo te horen is zijn energie verhoogd. Sinds hij de tools heeft, neemt hij terug meer initiatief. Daarvoor was hij eerder uitgeblust.
Die tools en de piramide die wil hij zeker niet meer kwijt en hij gebruikt ze. Hij voelt dat de omgeving positiever op hem reageert, niet dat het anders niet goed was, maar het is anders. Een concreet voorbeeld van hetgeen hem onlangs overkwam: Het ouderlijk huis bevindt zich aan de rand van de stad. Om naar het centrum te gaan rijdt er slechts sporadisch een bus. Hij had beslist om de bus te nemen richting centrum. Ipv lang te moeten wachten op een zeldzame bus naar het centrum, kwam een van z’n leraren met de wagen voorbij, die hem spontaan een lift gaf. ’s avonds gebeurde net hetzelfde met een andere leraar, toen hij de bus terug wou nemen naar huis.

Hijzelf is zeker actiever geworden.
Op het juiste moment heb ik hem er toch nog kunnen mee helpen.

SG


Energetische reiniging van een woning

Na meerdere veranderingen in mijn leven, gezondheidsproblemen, een nieuwe partner, een nieuwe omgeving, een andere woonst en het verlies van dierbaren, wist ik wel dat alles z’n tijd nodig heeft en toch je draai niet vinden… Enerzijds blij met de situatie & anderzijds een gevoel van enorme leegte. Zoekend naar evenwicht kwam ik Jimmy met BioGenesis tegen. Geïntrigeerd door de zuiverheid en kracht van de tools, maakte ik een afspraak bij ons thuis voor een energetische reiniging.

Tijdens en na de reiniging voelden wij vrij snel een luchtigere sfeer in huis. Een gevoel dat je niet meer wil/kan missen. Daarom besloten we de achtzijdige piramide aan te schaffen om dit nog te versterken. De verandering kwam in kleine nuances dewelke ons niet onmiddellijk opvielen, maar in hun geheel wel een wereld van verschil teweegbrachten.

Een paar voorbeelden:

  • Ik vond “mijn” plekje in mijn nieuwe thuis.
  • Het versterkte de onderlinge harmonie en begrip.
  • Ik kon het verlies van mijn moeder plaatsen: Verdriet maakte plaats voor dankbare herinneringen.
  • Pijnlijke, emotionele dromen werden verzacht en gekanaliseerd
  • Beiden ondervonden we dagelijks nieuwe inspiratie hoe we ons leven (samen) kunnen optimaliseren.

Overtuigd van de kracht, heb ik vandaag op de eco therapeutica beurs nog een flame van BioGenesis gekocht om de artrose in mijn nek aan te pakken.

Chris uit Halle.


Annie – Shield of Genesis – Van niet geloven naar aanvaarden!

Hallo Jimmy,

Op een dag geeft een vriendin mij een “steentje” aan een kettingetje, ik kijk haar verwonderd aan, maar krijg geen uitleg.
De enige boodschap die ze me geeft is “Draag dit een week en je zal wel zien!”
Hier sta ik dus heel sceptisch tegenover, maar wat kan er ook gebeuren, dus ik draag plichtbewust elke dag mijn “steentje”. Wat mij al verwonderd is dat ik het nooit vergeet aan te doen, wat heel verwonderlijk is, want ik vergeet anders altijd om oorbelletjes in te doen, een hangertje aan te doen en dit steentje niet!!!
Als de week voorbij is gaan we samen iets eten, ik ben graag in haar gezelschap, maar vandaag heb ik er een dubbel gevoel bij, maar ik kan geen reden bedenken waarom niet! Tijdens het eten zit ik steeds aan “mijn steen” te denken, straks moet ik hem teruggeven en dat wil ik niet! Ik vind mijn eigen reactie zo kinderlijk en ongewoon dat ik hem vlug af doe en hem naar haar toe schuif. We praten rustig verder, en de steen blijft tussen ons in liggen. Wat ik echt niet begrijp is dat ik steeds naar hem kijk en dat ik plots zeg “ofwel doe je die steen nu weg, want anders neem ik hem terug en doe hem terug om!” Doe gerust zegt ze je mag hem houden, maar vertel wat hij bij je doet!
Zonder er te moeten over nadenken vertel ik dat ik mij een stuk rustiger voel, mijn gejaagdheid is verminderd, ik kan nu ook iets laten liggen tot een ander moment. Ik maak mij ook minder druk in wat anderen zeggen. Zie je wel zegt ze dat is de werking van die steen! Met mijn verstand kan ik er niet bij, maar mijn gevoel en mijn wil om de steen bij mij te houden is er wel, en de rust die ik beetje bij beetje kon ervaren bewijzen mij wel dat er meer aan de hand is met dit steentje!Ik blijf het heel verwarrend vinden, maar toch wil ik dit steentje niet kwijt, en ga ik mij toch iets meer verdiepen in het hoe waarom dit steentje mij zo kan beïnvloeden!Annie


Nicole – spierziekte – BioGenesis behandeling

Hallo Jimmy,

Awel vrijdag voelde ik me heel goed. Ik had muziek opgezet en we (mijn kuisvrouw en ik) hebben staan euh…meejanken … Had zelfs neiging om te dansen, dus ik voelde me super, licht, bevrijd van een zware druk. ’s Avonds leuk verjaardagsfeestje meegemaakt. D’er was niet veel volk maar ik heb daar goed voor de ambiance gezorgd.
Zaterdag ging het ook goed. Wel naar een begrafenis moeten gaan, wat geholpen voor de vloer te leggen in onze nieuwe badkamer, wandelingske gemaakt in de sneeuw naar de kerststallen (in Itegem).Voel me wel ‘veranderd’. Kan het nog niet precies uitleggen omdat het zelf nog niet duidelijk is wat juist, maar dat zal ongetwijfeld nog wel komen. Voel me alleszins veel vrolijker en zonniger.Zeker voor herhaling vatbaar. Hoop de komende dagen feedback te krijgen van mijn vriendin en mijn kuisvrouw of zij verschil voelen.Ik hou je nog verder op de hoogte.Groetjes,Nicole


Denise – BioTranslator – Pendant of Eternal Light

Goede morgen Jimmy,

Op de beurs in Westerlo heb ik een wens bij u gedaan. Mijn wens was toen dat ik de juiste beslissing mocht nemen in verband met nieuw werk. Blijven waar ik was of het andere aannemen. Wel ik moest niet kiezen want ik had het nieuwe niet.

Groetjes,

Denise


Joske – BioGenesis behandeling

hey jimmy

Met mij gaat alles goed… heb nog verschillende dagen nagenoten van je behandeling.
Voelde mij wel heel moe.. maar toch super goed.
Echt veranderingen heb ik niet ondervonden… maar dat kan nog komen misschien.
Vond de babbel met jou ook heel leerrijk en dat alleen al is zeker voor herhaling vatbaar.
Ik wil zeker voor je een demoavondje organiseren ergens in januari …maar dan zullen we best nog is samen zitten. Groetjes
Joske


Katty – BioGenesis behandeling

Dit is zo een beetje mijn ervaring. Wat ik heb ondervonden is dat ik op lagen begin te botsen waarvan ik dacht dat ik die al had opgelost en ook dat er verandering is gekomen in de aanbiedingen die ik krijg van mensen om net aan die stukken te gaan werken en /of bijeenkomsten te volgen en/of stukken te lezen die daar aan aansluiten… het was wel echt verhelderend om te ontdekken van waar mijn diepgewortelde angst komt in het falen en /of de angst van het bezitten van kennis, waar ik mij dan tegen verzet. ( de val van Atlantisch was heel pijnlijk en inderdaad hoogmoed komt ten val he… door het verkeerd gebruiken van prachtige gaven en denkend dat men onaantastbaar is en daar heb ik een aantal voorbeelden van in mijn omgeving, of denken dat men meer dan iemand anders is) Het heeft mij geholpen om het inzicht te verwerven dat men in zijn kracht en bescheidenheid veel kan doen met energieën en dat ten goede van zichzelf ,van mensen rondom ons en ook op hoger niveau. Ik ben op weg zoals velen onder ons.
Vriendelijke groetjes
Katty


Nancy – Shield of Genesis

Dag Jimmy,

We zijn net terug van onze vakantie en ik moet zeggen, die Shield, dat werkt dus super hé ! Al van het eerste moment dat ik hem om deed voelde ik mijn ademhaling heel zuiver en luchtig worden, en verder heb ik gewoonweg de hele weg naar huis (toen we van jou kwamen) zitten geeuwenJ, non-stop ! De vakantie is héél goed verlopen, ik ben echt rustig kunnen blijven in de groep mensen, ging helemaal niet mee op in negatieve energieën, discussies. Ik kon het echt zo van een afstandje bekijken, er zelfs mee lachen. En als de stress te groot werd (veel heftige discussies tussen een aantal AntwerpenarenJ), kon ik echt zeggen ‘ik ga slapen, of wat wandelen’ en ik kwam zo héél snel tot rust. Vroeger zou ik een bom van stress zijn, het waren als naalden die me constant priktenJ Ik dacht echt dat het allemaal aan mij lag, dat ik veel te gevoelig was en amper iets aan kon, maar het werd me na verloop ook duidelijk waaromJ Een aantal mensen zitten echt wel in de knoop met zichzelf en werken het constant uit op een aantal anderen, waaronder ook ik. En ik vroeg me dan constant af : ‘wat heb ik nu misdaan ???’
Maar ik ben deze keer niet oververmoeid terug thuisgekomen, en voelde me helemaal niet schuldig, zij hadden een probleem, niet ik, en op het einde had ik eigenlijk geen zin om naar huis al te komenJ, ik kon genieten van een leuke vakantie, samen met nog een aantal ‘positief ingestelde’ vrienden, en heb die negatieve personen in de groep echt kunnen buitensluiten. (ongelooflijk J) Ik kreeg zelfs opmerkingen van mijn ‘positieve’ vrienden dat ik zo rustig wasJ, ‘je ziet dat je goed in je vel zit’. Super hé !
Verder kreeg ik elke dag een overstelping van inzichtenJ, niet te doen ! Alles was plots zo duidelijk. Ik voelde anderen ook enorm aan, zo zuiver ! Wow ! Verder kan ik je ook melden dat ik zo goed als zeker ben dat die ‘geest’ uit de kamer verdwenen isJ Ik heb de juiste beslissing kunnen nemen – had echt wel steun van de shield hierin + duidelijke inzichten. Ik heb heel veel moeite om mijn innerlijke stem te vertrouwen, ik twijfel nogal veelJ, ben het echt aan het leren, samen met mijn diertjes die mij helpen. En ook die Shield helpt hierbij, het is alsof ik een snelweg gevonden heb naar mijn intuïtie. Alles is gewoon duidelijk J Wat de Wheel of hope betreft, heb niet goed een idee wat dit bij mij teweeggebracht heeft. Kan zijn dat het samenwerkte met de Shield en dat ik het allemaal aan de shield toeschrijf. Heb het wel elke dag op mijn hartstreek gedragen. Ik kan wel zeggen dat ik tijdens de hele week geen enkele keer hoofd- of nekpijn gehad heb, ook een vooruitgangJ Slechts éénmaal pijn aan de linkerschouder, en dan heb ik die Wheel erop gehouden, zoals je gezegd had en die pijn is snel weggetrokken
Nogmaals héél erg bedankt, je kan wel lezen wat een positief effect dit alles reeds na één week op mij heeft, laat staan naar de toekomst toe hé.
Ik heb dus al veel reclame gemaakt bij al mijn vrienden !
Vele groetjes,
Nancy


Kristina – BioGenesis behandeling

Hallo Jimmy,

Hier ben ik dan met mijn bevindingen over de behandeling met BioGenesis. Ik moet zeggen dat ik het héél aangenaam vond om te laten doen, ik voelde me daarachter ook een stuk sterker in mijn schoenen. De pijn in mijn knie was enkele dagen beter, maar ik weet ook dat het samengaat met mijn eigen emoties en blokkades… Mijn algemene indruk is dat ik het méér dan de moeite waard vond om de behandeling te ondergaan en dat ik er nog lang daarna de voordelen heb mogen van voelen. Ik zeg er ook eerlijk bij dat ik wél denk dat een paar behandelingen achter elkaar (met bepaalde tussenpozen) de resultaten zeker ten goede zou komen.
Zo ik hoop dat je er iets aan hebt aan mijn bescheiden commentaar 🙂
Dikke knuffels en tot binnenkort op de beurs hé
Kristina


Mijn eerste contact met BioGenesis.
Ik kwam Vera Hegeman tegen op een beurs in Antwerpen en ik vroeg haar wat ze bijhad op haar stand. “Dat is BioGenesis. Kies maar iets uit wat je aantrekt”, zei ze. De Flame of Genesis trok mij onmiddellijk aan. De aangename tinteling in mijn hand was subtiel maar toch doordringend. Toen vroeg Vera of ik in de Circle of Wheels wil de gaan staan en ze zette een kleurige piramide op mijn hart. Ik werd helemaal omringd met een lichte maar, vullende energie. Ik had het gevoel dat ik zou opstijgen. Ergens voelde die energie ook vertrouwd aan.
Ik heb die beurs nog verschillende zaken uitgeprobeerd, maar de BioGenesis is blijven hangen. Kort daarna sprak ik terug af met Vera en al gauw besliste ik om deze technologie verder uit te dragen naar de mensen in België en daarbuiten.

Jimmy


Rita – Prana inwijding
Beste Jimmy,
Ik had mij goed voorbereid en ik ben ondertussen door het jaren lang gebruik van tachyons al het een en ander gewoon. Ik had mijn lichaam Goed geaard en mijn 3 grote sferen op mijn lichaam gezet om nog beter begeleid te worden. Ik werd eerst heel diep in mijn lichaam gedrukt En dan meegenomen alsof ik in de kosmos uiteen viel in atomaire deeltjes die zich verspreiden en mij het gevoel gaven dat ik niets meer was Daarna werd ik als één geheel een soort brok graniet ik kreeg ook het symbool van een kern ontploffing te zien die zich verspreide overal waar ik kwam mijn lichaam breidde zich uit en ook mijn derde oog heel veel vrede en rust kwam over mij dat was het zo wat! Wil je ook nog Meedelen dat na ons telefoon gesprek ik heel goed jou energie heb gevoeld die mij over de streep trok dit te laten uitvoeren door jou.DANK voor Alles en tot volgende sessie .Lieve groeten van rita


Lieve – Pranabehandeling
foto healingsourcesHoe ik Tachyon ervaren heb en nog elke dag beleef.
In maart van dit jaar, 2009, een doodgewone maandag na school, is mijn dochtertje van toen nog 6 jaar oud, van de trap gevallen.13 lange treden naar beneden! Wanneer je het ziet gebeuren duren die treden keilang en lijken het er keiveel! Ineens was er heel veel bloed en hard geschreeuw! Ik heb mijn dochtertje opgeraapt van de grond en mijn eerste reactie was:” Huisdokter!”.
Ik had al gehoord van Tachyon en wou dit in praktijk omzetten. We zijn naar Jimmy gereden omdat ik wist van zijn praktijk. Daar aangekomen stelde hij Lien en mijzelf gerust. Lien had een lelijke klap gehad op haar neus, en haar been. Jimmy bekeek en ‘voelde’ alles eventjes. Nadien bevestigde hij de diagnose van de dokter. Hij heeft haar ‘bewerkt’, ‘behandeld’, ik weet niet goed hoe je het moet noemen! Wat ik wel kan zeggen is dat de zwellingen verdwenen als sneeuw voor de zon! Na 20 minuten zag Lien er weer normaal uit! (Voordien had ze zo wat Knabbel en Babbel allures! Haar neus werd rood en rondom haar ogen blauw.) De dag nadien ben ik bij Lien thuisgebleven, maar ze bleek volkomen gezond! Een speels kind zoals voorheen! Ze had last van…niets!!! Een huisdokter had haar pilletjes en zalf voorgeschreven. Met Tachyon was het op 1 avond voorbij. En Lien vond die ‘diamanten’ geweldig! Tachyon heeft gewerkt voor Lien, en al zovele mensen die je helpt!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Rian – Pranabehandeling
De cocoonsessie en je werk met de tachyonkristallen heeft zeker indruk gemaakt. Je weet nooit of het alleen maar aan de sessie ligt of ook aan andere factoren (en dat maakt niet uit), maar ik voel me de laatste tijd opvallend energiek en de klachten aan mijn schouder zijn aanzienlijk afgenomen.
De snelheid waarmee de sessie verliep, liet me even duizelen evenals de doeltreffendheid.
Merk ook dat als ik weer in mijn “gekwetst gevoel” zit, mijn schouder opspeelt en dat mij dat bewuster “onvoorwaardelijk” laat zijn.
Nogmaals bedankt voor jullie warme onthaal.


Corine – Pranatherapie
Ik ben door mijn eigen ervaring en opleiding niet snel onder de indruk, maar jouw behandelsessie was verrijkend voor mij. Je bracht rust waar onrust zat, je bracht evenwicht waar een serieus onevenwicht aanwezig was en je herstelde mijn chakra’s, zodat ze me weer energie zouden geven …. Ik zit midden in een stresssituatie en toen ik naar je kwam was ik fysiek en emotioneel ‘op’ , ik ben heel loom je praktijk verlaten maar de volgende morgen voelde ik me eens zo goed, alsof ik terug de wereld aankon. Het staaltje Tachyon pantherjuice doet sindsdien wonderen als ik een spierkramp heb …. Wat ik vooral persoonlijk heel relaxerend vond en veel te snel voorbij was waren die 20 minuten in de Tachyon cocoon. Toen je zei 20 minuten herinner ik me nog dat ik dacht : ‘oh my god ! hoe moet ik hier nu 20 minuten stil liggen’ …. maar plots stond je terug naast mij en ik was verwonderd dat het zo snel voorbij was …. en tijdens de sessie had ik rustig meegemediteerd om de ervaring nog rijker te maken én wat bleek mijn instinctieve gevoeligheid kwam ook terug. ik zie terug kleuren als ik nu zelf een klant een massage geef en dat betekent veel voor mij ! Mijn extreme stress gevoel had deze gave geblokkeerd maar één sessie van jou en ze was terug en vrijwil onmiddellijk tijdens de sessie, supergrappig maar vooral super voor mij en een pluim voor jou. Ik wil je uit de grond van mijn hart danken voor wat je voor me deed die zondag namiddag, het zindert nog lang na … alhoewel ik me ervan bewust ben dat er nog werk aan de winkel is … nu alleen nog de tijd vinden !

Energetische groetjes

Corine


Evelyne – Pranabehandeling
Hoe snel is het niet gebeurd: je eet en er breekt een stukje van je tand. En dan… pijn! Ook mij overkwam het een tijd geleden. De tandartsen hadden wekenlange wachttijden, maar van die pijn werd ik ondertussen gek. Toen zei Jimmy: “mag ik eens iets doen?” Ik moest gaan liggen en hij bewoog 2 grote kristallen over mij. Erna kreeg ik 2 gekleurde getachyoniseerde steentjes op mijn wang geplakt, op de plaats van de pijn. Ik wist toen nog niet goed wat het allemaal betekende, maar wachtte af en… binnen het half uur voelde ik de pijn wegtrekken! En de pijn blééf weg, ook al at en kauwde ik de dagen erna terug ‘normaal’. Ik vond het wonderlijk dat die stenen zo’n grote kracht in zich konden hebben. Tachyon is voor mij een ontdekking geweest, waar ik, sinds die tand, al regelmatig beroep op heb gedaan. Ook de kinderen kennen ondertussen het fenomeen. Ze weten en voelen dat het werkt en vragen nu al eerder naar een “steentje” dan naar een “Pooh-plakkertje”… 🙂 Het is zo simpel, zo natuurlijk en zo effectief!

Dank je wel!

Evelyne


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.