Healing bij dieren

Ook onze trouwe viervoeters kunnen zich soms niet goed voelen in hun vel of kampen met een kwaal op fysiek, mentaal en zelfs emotioneel vlak. Dieren zijn beter nog dan mensen zeer gevoellig voor healing en evenwicht door het stimuleren van hun zelfhelend mechanisme.. 

Wij focussen ons momenteel hoofdzakelijk op de behandeling van honden, katten en paarden. Wij raden u aan om voorafgaand aan de behandeling de diagnose te laten stellen door een dierenarts.

Healing bij dieren kan helpen op verschillende domeinen, zoals het herstel na een operatie bespoedigen, verhelpen van spierproblemen, huidproblemen, glans van de vacht terugbrengen, het verteringsstelsel terug balanceren en behandelen tegen parasieten.

Om praktische redenen vindt de healing steeds bij u thuis plaats of een andere vertrouwde omgeving van uw huisdier. Dit om geen bijkomende stress bij het dier te induceren door de vreemde omgeving. Het geeft mij ook de kans om het dier in z’n natuurlijke habitat te kunnen observeren, want een belangrijk element kan zijn in het identificeren van het probleem.

Klik hier voor een afspraak.

Comments are closed.