Katty – BioGenesis behandeling

Dit is zo een beetje mijn ervaring. Wat ik heb ondervonden is dat ik op lagen begin te botsen waarvan ik dacht dat ik die al had opgelost en ook dat er verandering is gekomen in de aanbiedingen die ik krijg van mensen om net aan die stukken te gaan werken en /of bijeenkomsten te volgen en/of stukken te lezen die daar aan aansluiten… het was wel echt verhelderend om te ontdekken van waar mijn diepgewortelde angst komt in het falen en /of de angst van het bezitten van kennis, waar ik mij dan tegen verzet. ( de val van Atlantis was heel pijnlijk en inderdaad hoogmoed komt ten val he… door het verkeerd gebruiken van prachtige gaven en denkend dat men onaantastbaar is en daar heb ik een aantal voorbeelden van in mijn omgeving, of denken dat men meer dan iemand anders is) Het heeft mij geholpen om het inzicht te verwerven dat men in zijn kracht en bescheidenheid veel kan doen met energieën en dat ten goede van zichzelf ,van mensen rondom ons en ook op hoger niveau. Ik ben op weg zoals velen onder ons.

Vriendelijke groetjes

Katty

This entry was posted in BioGenesis and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.