Kristina – BioGenesis behandeling

Hallo Jimmy,

Hier ben ik dan met mijn bevindingen over de behandeling met BioGenesis. Ik moet zeggen dat ik het héél aangenaam vond om te laten doen, ik voelde me daarachter ook een stuk sterker in mijn schoenen. De pijn in mijn knie was enkele dagen beter, maar ik weet ook dat het samengaat met mijn eigen emoties en blokkades… Mijn algemene indruk is dat ik het méér dan de moeite waard vond om de behandeling te ondergaan en dat ik er nog lang daarna de voordelen heb mogen van voelen. Ik zeg er ook eerlijk bij dat ik wél denk dat een paar behandelingen achter elkaar (met bepaalde tussenpozen) de resultaten zeker ten goede zou komen.
Zo ik hoop dat je er iets aan hebt aan mijn bescheiden commentaar 🙂

Dikke knuffels en tot binnenkort op de beurs hé

Kristina

This entry was posted in BioGenesis and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.