Mijn depressie is verdwenen

Hallo

Sinds ik de Bio Genesis producten gebruik, is mijn leven totaal veranderd.

Mijn depressie is verdwenen, ik voel me terug goed in mijn vel en kan alles aan. Ik heb heb geluk terug gevonden sind ik de Wheel of Hope draag, ik heb een lieve man ontmoet waarmee ik een goeie relatie heb opgebouwd ondertussen. Het is die man welke mee was, toen ik jou voor de 2e keer heb ontmoet op de beurs in Antwerpen. Ik had hem toen pas ontmoet en omdat ik niet op de autostrade durf te rijden, heeft hij me met de auto gebracht naar die beurs toen.

Hij stond er wat sceptisch tegenover maar nu weet hij wel beter. Jij hebt toen efkes gesproken met hem, ik weet niet of je je dit herinnert maar sinds die dag, is hij telefonisch contact blijven houden en na een tijdje is de vonk van de Liefde overgesprongen. Ik had nooit gedacht dat ik nog ZO GELUKKIG Zdark viOU WORDEN en het is allemaal begonnen met jou te ontmoeten en de Bio Genesis producten te gebruiken. Mijn oprecht dank voor alles.

Hartelijke groeten van liefde en licht

Vera uit België

This entry was posted in BioGenesis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.