Mijn eerste contact met BioGenesis

Ik kwam Vera Hegeman tegen op een beurs in Antwerpen en ik vroeg haar wat ze bijhad op haar stand. “Dat is BioGenesis. Kies maar iets uit wat je aantrekt.”, zei ze. De Flame of Genesis trok mij onmiddellijk aan. De aangename tinteling in mijn hand was subtiel maar toch doordringend. Toen vroeg Vera of ik in de Circle of Wheels wil de gaan staan en ze zette een kleurige piramide op mijn hart. Ik werd helemaal omringd met een lichte maar, vullende energie. Ik had het gevoel dat ik zou opstijgen. Ergens voelde die energie ook vertrouwd aan.
Ik heb die beurs nog verschillende zaken uitgeprobeerd, maar de BioGenesis is blijven hangen. Kort daarna sprak ik terug af met Vera en al gauw besliste ik om deze technologie verder uit te dragen naar de mensen in België en daarbuiten.

Jimmy

This entry was posted in BioGenesis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.