Nancy – Shield of Genesis

Dag Jimmy,

We zijn net terug van onze vakantie en ik moet zeggen, die Shield, dat werkt dus super hé ! Al van het eerste moment dat ik hem om deed voelde ik mijn ademhaling heel zuiver en luchtig worden, en verder heb ik gewoonweg de hele weg naar huis (toen we van jou kwamen) zitten geeuwenJ, non-stop ! De vakantie is héél goed verlopen, ik ben echt rustig kunnen blijven in de groep mensen, ging helemaal niet mee op in negatieve energieën, discussies. Ik kon het echt zo van een afstandje bekijken, er zelfs mee lachen. En als de stress te groot werd (veel heftige discussies tussen een aantal AntwerpenarenJ), kon ik echt zeggen ‘ik ga slapen, of wat wandelen’ en ik kwam zo héél snel tot rust. Vroeger zou ik een bom van stress zijn, het waren als naalden die me constant priktenJ Ik dacht echt dat het allemaal aan mij lag, dat ik veel te gevoelig was en amper iets aan kon, maar het werd me na verloop ook duidelijk waaromJ Een aantal mensen zitten echt wel in de knoop met zichzelf en werken het constant uit op een aantal anderen, waaronder ook ik. En ik vroeg me dan constant af : ‘wat heb ik nu misdaan ???’
Maar ik ben deze keer niet oververmoeid terug thuisgekomen, en voelde me helemaal niet schuldig, zij hadden een probleem, niet ik, en op het einde had ik eigenlijk geen zin om naar huis al te komenJ, ik kon genieten van een leuke vakantie, samen met nog een aantal ‘positief ingestelde’ vrienden, en heb die negatieve personen in de groep echt kunnen buitensluiten. (ongelooflijk J) Ik kreeg zelfs opmerkingen van mijn ‘positieve’ vrienden dat ik zo rustig wasJ, ‘je ziet dat je goed in je vel zit’. Super hé !
Verder kreeg ik elke dag een overstelping van inzichtenJ, niet te doen ! Alles was plots zo duidelijk. Ik voelde anderen ook enorm aan, zo zuiver ! Wow ! Verder kan ik je ook melden dat ik zo goed als zeker ben dat die ‘geest’ uit de kamer verdwenen isJ Ik heb de juiste beslissing kunnen nemen – had echt wel steun van de shield hierin + duidelijke inzichten. Ik heb heel veel moeite om mijn innerlijke stem te vertrouwen, ik twijfel nogal veelJ, ben het echt aan het leren, samen met mijn diertjes die mij helpen. En ook die Shield helpt hierbij, het is alsof ik een snelweg gevonden heb naar mijn intuïtie. Alles is gewoon duidelijk J Wat de Wheel of hope betreft, heb niet goed een idee wat dit bij mij teweeggebracht heeft. Kan zijn dat het samenwerkte met de Shield en dat ik het allemaal aan de shield toeschrijf. Heb het wel elke dag op mijn hartstreek gedragen. Ik kan wel zeggen dat ik tijdens de hele week geen enkele keer hoofd- of nekpijn gehad heb, ook een vooruitgangJ Slechts éénmaal pijn aan de linkerschouder, en dan heb ik die Wheel erop gehouden, zoals je gezegd had en die pijn is snel weggetrokken
Nogmaals héél erg bedankt, je kan wel lezen wat een positief effect dit alles reeds na één week op mij heeft, laat staan naar de toekomst toe hé.
Ik heb dus al veel reclame gemaakt bij al mijn vrienden !
Vele groetjes,
Nancy

This entry was posted in BioGenesis and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.