Nicole – spierziekte – BioGenesis behandeling

Hallo Jimmy,

Awel vrijdag voelde ik me heel goed. Ik had muziek opgezet en we (mijn kuisvrouw en ik) hebben staan euh…meejanken … Had zelfs neiging om te dansen, dus ik voelde me super, licht, bevrijd van een zware druk. ’s Avonds leuk verjaardagsfeestje meegemaakt. D’er was niet veel volk maar ik heb daar goed voor de ambiance gezorgd.
Zaterdag ging het ook goed. Wel naar een begrafenis moeten gaan, wat geholpen voor de vloer te leggen in onze nieuwe badkamer, wandelingske gemaakt in de sneeuw naar de kerststallen (in Itegem).

Voel me wel ‘veranderd’. Kan het nog niet precies uitleggen omdat het zelf nog niet duidelijk is wat juist, maar dat zal ongetwijfeld nog wel komen. Voel me alleszins veel vrolijker en zonniger.

Zeker voor herhaling vatbaar. Hoop de komende dagen feedback te krijgen van mijn vriendin en mijn kuisvrouw of zij verschil voelen.

Ik hou je nog verder op de hoogte.

Groetjes,

Nicole

This entry was posted in BioGenesis and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.