Rita – Prana inwijding

Beste Jimmy,
Ik had mij goed voorbereid en ik ben ondertussen door het jaren lang gebruik van tachyons al het een en ander gewoon. Ik had mijn lichaam Goed geaard en mijn 3 grote sferen op mijn lichaam gezet om nog beter begeleid te worden. Ik werd eerst heel diep in mijn lichaam gedrukt En dan meegenomen alsof ik in de kosmos uiteen viel in atomaire deeltjes die zich verspreiden en mij het gevoel gaven dat ik niets meer was Daarna werd ik als één geheel een soort brok graniet ik kreeg ook het symbool van een kern ontploffing te zien die zich verspreide overal waar ik kwam mijn lichaam breidde zich uit en ook mijn derde oog heel veel vrede en rust kwam over mij dat was het zo wat! Wil je ook nog Meedelen dat na ons telefoon gesprek ik heel goed jou energie heb gevoeld die mij over de streep trok dit te laten uitvoeren door jou.

DANK voor Alles en tot volgende sessie .

Lieve groeten van rita

This entry was posted in Balinese healing, Inwijdingen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.